Općina Donja Voća

www.voca.hr

Vrijeme u Voći

weather_icon

22

°c

Državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nikolina Klaić posjetila Općinu Donja Voća

Državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nikolina Klaić posjetila Općinu Donja Voća gdje je obišla objekte koji su već izgrađeni ili su u tijeku radovi, a sufinanciralo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Tako je u Gornjoj Voći u pratnji načelnika obišla objekt „Stare škole“ na kojoj će ovih dana početi poslovi rekonstrukcije te obnove objekta koji koriste Udruge umirovljenika i Udruga stara brv, s kojima se i sama susrela. Posebno značajno je to da se u prizemlju zgrade nalazi ambulanta koja će se ovim sredstvima u potpunosti renovirati i opremiti novom i modernom opremom koja će služiti našim mještanima.

   „Ovdje se puno radi. Ministarstvo je dodijelilo 850 tisuća kuna Općini za ovaj vrlo potrebiti i svrsishodni objekt. Rekonstrukcija objekta te njegovo opremanje značajno će utjecati na društveni život Općine a posebno mi je drago da se Općina brine i o zdravstvenim potrebama svojih mještana. Također mi je veliko zadovoljstvo vidjeti da se EU projekti uspješno realiziraju i provode, kako je to upravo slučaj sa projektom DETOX kojeg provodi Vaša Općina“ kazala je Klaić, koja je dodatno obećala doći ove godine na Dan općine kada će ovaj objekt i svečano otvoren.

fb