Općina Donja Voća

www.voca.hr

Vrijeme u Voći

weather_icon

16

°c

Izborna Skupština DVD Donja Voća

U subotu, 28.01.2017.godine u vatrogasnom domu u Donjoj Voći održana je 40.sjednica redovite godišnje Skupštine DVD Donja Voća koja je ujedno bila izborna. Osim članova društva, prisustvovali su joj i vatrogasci iz dobrovoljnih vatrogasnih društava Klenovnik, Lepoglava, Višnjica, Ladanje Donje,Gradišće,Gačice, Cvetlin , Visoko ,PGD Zletoličje i PGD Cirkulane iz Republike Slovenije.Od uzvanika i gostiju Skupštini su bili nazočni Načelnik Općine Donja Voća Krunoslav Jurgec, v.d.tajnik VZVZ Zvonko Videc ,Tomislav Jarmić izaslanik Župana ,predstavnici LD Trčka, NK Vindija, udruge vinogradara „Barilček“ i KUD-a Donja Voća.

   Izvješća o radu društva za 2016.godinu u obliku prezentacije podnio je tajnik Josip Cingesar.U izvješćima je istaknuto da su vatrogasci tijekom 2017.godine izvršili sve postavljene zadatke, od obilježavanja Mjeseca zaštite od požara, održavanja vježbi i sudjelovanja na natjecanjima. Postrojba je sudjelovala na gašenju 3 požara, 2 šumska i 1 požar automobila te 1 tehnička intervencija.

   Kako je Skupština bila izborna,povjerenje je ukazano dosadašnjem rukovodstvu.Za predsjednika je izabran Josip Cingesar,za zamjenika predsjednika Mladen Kutnjak.Danijel Godinić imenovan je za zapovjednika, a za njegovog zamjenika Damir Martan,dok je za tajnika imenovan Boris Patrčević .

  

fb