Općina Donja Voća

www.voca.hr

Vrijeme u Voći

weather_icon

18

°c

Maturalni koncert Magdalene Banfić

Maturalni koncert Magdalene Banfić održat će se u Dvorani Domoljub u Koprivnici 30.5.2018.g. s početkom u 18 sati. Dobrodošli!


ŽIVOTOPIS: Magdalena Banfić rođena je 2000. godine u Varaždinu. Gitaru je počela svirati sa osam godina u Osnovnoj glazbenoj školi pri PUO u Ivancu u klasi profesora Mislava Vudjana. Kasnije upisuje Umjetničku školu Fortunat Pintarić u Koprivnici i nastavlja svoje glazbeno obrazovanje u klasi profesora Antonia Rumenovića.

U posljednje tri godine osvaja mnoge nagrade u Hrvatskoj i šire među kojima su prvo mjesto na gitarističkom natjecanju Porečki Tirando 2016. godine, prvo mjesto na natjecanju 'Enrico Mercatali' u talijanskoj Goriziji 2016. godine, prvo mjesto na natjecanju Sarajevo guitar festival u Sarajevu 2017. godine, nagrada apsolutne pobjednice festivala Pula guitar fest 2017. godine te drugo mjesto na državnom natjecanju koje se održalo u Zagrebu 2017. godine.

Pohađala je majstorske tečajeve kod renomiranih hrvatskih i svjetskih pedagoga među kojima su Judicaël Perroy, Carlo Marchione, Paolo Pegoraro, Martha Masters, Thomas Offermann, István Römer, Xhevdet Sahatxhija, Stefan Schmidt, Marco Socías, Neno Munitić, Dávid Pavlovits i mnogi drugi.

fb