Općina Donja Voća

www.voca.hr

Vrijeme u Voći

weather_icon

26

°c

Najmlađi članovi održali svoju Skupštinu

     Uz nazočnost Zvonka Videca,tajnika Vatrogasne zajednice Varaždinske županije,Ladislava Tuka ,zamjenika predsjednika Odbora za vatrogasnu mlade VZVZ , predsjednika Josipa Cingesara,voditelja mladeži,roditelja i ženske mladeži DVD Klenovnik u subotu 18.studenog održana je 7.izveštajna Mala Skupština

     Skupštini su prezentirana izvješća o radu ekipa vatrogasnog pomlatka i mladeži za 2017.godinu koje je podnio član muške ekipe mladeži  Luka Banfić s naglaskom na uspjeh na županijskom natjecanju i plasman na predstojeće državno natjecanje vatrogasne mladeži.

     Laura Zelić iznijela je Plan rada mladeži za 2018. godinu koju će obilježiti pripreme i nastup na državnom natjecanju vatrogasne mladeži sa muškom i ženskom ekipom, osposobljavanje za zvanje vatrogasna mladež i ponovno boravak u Kampu mladeži.

     Malu Skupštinu , na kojoj se okupilo 40 najmlađih članova, pozdravnim riječima se obratio Ladislav Tuk istaknuvši između ostalog da rad sa mladeži DVD Donja Voća može biti uzor i primjer ostalim društvima u Županiji te zaželio mnogo uspjeha na predstojećem Državnom natjecanju. Najmlađe članove društva pozdravio je i predsjednik društva Josip Cingesar istaknuvši kako broj najmlađih članova raste iz godine u godinu, što dokazuje ispravnost i kvalitetu rada DVD-a u tom segmentu i da je to jamac dugotrajne opstojnosti Društva, ujedno je i dodijelio priznanja za uzorno ponašanje i postignute rezultate u 2017 . godini.

     Druženje najmlađih članova sa svim ostalim uzvanicima nastavilo se nakon Skupštine uz prigodni domjenak koji su uz Upravni odbor DVD-a Donja Voća organizirali roditelji djece i mladeži.

fb