Općina Donja Voća

www.voca.hr

Vrijeme u Voći

weather_icon

16

°c

Objavljen natječaj za besplatni smještaj studenata u domu sv. Antuna Padovanskoga

Hrvatska provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca raspisala je Natječaj za besplatni smještaj studenata u „Domu sv. Antuna Padovanskoga" u Zagrebu, Sveti Duh 33 za akademsku godinu 2017./2018. 

Smještaj je namijenjen katoličkim studentima svih fakulteta, isključivo mladićima, a prednost će imati kandidati slabijeg imovinskog stanja i boljeg prosjeka ocjena, iz obitelji s brojnijom djecom koji već ne uživaju studentsku stipendiju ili neku drugu financijsku pomoć slične kategorije.  Natječaj je otvoren do 10. kolovoza, a prilikom prijave potrebno je priložiti vlastoručno pisanu molbu s obrazloženjem zbog čega kandidat traži smještaj u navedenome Domu. Također je potrebno priložiti i potvrdu socijalnog ureda o slabom imovinskom stanju u obitelji, pismenu Domu preporuku vlastitog župnika koji poznaje kandidata s jamstvom da je kandidat praktični vjernik, kao i presliku osobne iskaznice, krsnoga i rodnoga lista, domovnice, te maturalne svjedodžbe i potvrde o upisu na fakultet.

Ukoliko kandidat ima, može priložiti i potvrde i priznanja o sudjelovanju na natjecanjima na svim nivoima i postignuta priznanja i nagrade. Uvjet za produženje boravka u Domu sv. Antuna za narednu godinu je potvrda da je student u ljetnom ispitnom roku položio sve ispite iz protekle godine.

Rezultati Natječaja biti će obznanjeni u rujanskom broju Veritasa Glasnika sv. Antuna Padovanskoga, na oglasnoj ploči Doma sv. Antuna Padovanskog, te na mrežnim stranicama www.ofmconv.hr i www.veritas.hr. Cijeli tekst poziva dostupan je na adresi https://goo.gl/qzMvcj

 

vlč. Marko Zadravec, župnik župe sv. Martina biskupa Donja Voća

fb