Općina Donja Voća

www.voca.hr

Vrijeme u Voći

weather_icon

15

°c

Održana 6.Mala Skupština DVD Donja Voća

    U subotu 19.studenog 2016.g u vatrogasnom domu u Donjoj Voći održana je 6. Mala Skupština DVD-a Donja Voća, a na istoj su se okupile sve ekipe djece i mladeži, članovi Upravnog odbora i Zapovjedništva DVD-a, roditelji i gosti.

   Skupštini su prezentirana izvješća o radu ekipa djece i mladeži koje je podnijela Adrijana Leskovar s naglaskom na aktivnosti koje su se provodile tokom godine i nastupe na natjecanjima. Lovro Gregur iznio Plan rada mladeži za 2017.godinu godinu koju će obilježiti pripreme i nastup Županijskom natjecanju vatrogasne mladeži i kampiranje sa mladima iz Zlatoličja.

     Gosti Male Skupštine bili su Načelnik Općine Donja Voća Krunoslav Jurgec, Zvonko Videc predstavnik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije. Kratkim govorom, uz veliko zadovoljstvo gosti su se obratili našim najmlađim članovima, te uz riječi podrške čestitali na dosada postignutim odličnim rezultatima.

     Druženje najmlađih članova sa svim ostalim uzvanicima nastavilo se nakon Skupštine uz prigodni domjenak koji su uz Upravni odbor DVD-a Donja Voća organizirali roditelji djece i mladeži .

 

fb