Općina Donja Voća

www.voca.hr

Vrijeme u Voći

weather_icon

22

°c

Otvorena zabavna škola nogometa


Projekt zajednički financira Općina Donja Voća u suradnji sa humanitarnom organizacijom CROSS CULTURESS PROJECT ASSOCIATION (CCPA) iz Danske i Udrugom "Otvorena zabavna škola nogometa Hrvatska", dok su partneri u provedbi ovog projekta Osnovna škola Andrije Kačića Miošića iz Donje Voće, Područna škola "A. G. Matoš" iz Gornje Voće, Nogometni klub Vindija iz Donje Voće i Policijska uprava varaždinska.


Temeljna namjena ovog projekta je organizacija sportskih aktivnosti za djecu u dobi od 6 - 12 godina, s ciljem razvoja prijateljstva, tolerancije, podučavanje nenasilju, uvažavanju različitosti, promoviranje volonterstva, te usvajanja navika važnih za normalan rast i razvoj djece.

U tri dana koliko će vremenski trajati "Otvorena zabavna škola nogometa" na prostoru sportskih terena NK Vindija u Donjoj Voći nastojati će se kroz druženje, igru i zabavu potaknuti djecu na bavljenje sportskim aktivnostima, te će se djeci učesnicima darivati sportska oprema.

Putem edukativnih radionica djecu i njihove roditelje podučavati će se o načinima mirnog rješavanja sukoba, nenasilju i toleranciji, kao i štetnosti pojedinih oblika ovisnosti.


Sam program "Otvorene zabavne škole nogometa" provoditi će se u petak (13. 06. 2014.), subotu ( 14. 06. 2014.) i nedjelju (15. 06. 2014.) u vremenu od 14. 30 do 20. 00 sati.

Mario Medenjak

Predsjednik NK VINDIJA Donja Voća

fb