Općina Donja Voća

www.voca.hr

Vrijeme u Voći

weather_icon

26

°c

PROSTORNI PLAN - Obavijest mještanima Općine Donja Voća

Poštovani mještani Općine Donja Voća, 

prvo i neslužbeno predstavljanje prijedloga izrade i izmjene prostornoga plana Općine Donja Voća. Time se napokon privode kraju poslovi izmjene prostornog plana Općine Donja Voća koji je na snazi od 2003 godine. Na predstavljanju u ponedjeljak 02.11.2015 godine u prostorijama područne škole Antun Gustav Matoš te u utorak 03.11.2015 godine u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donja Voća biti će prezentirani i na karti ucrtani svi dosada zaprimljeni zahtjevi naših mještana po naseljima Općine. 

Oba predstavljanja početi će u 18,00 sati!

Nakon ovog sastanka sve zainteresirane strane moći će u periodu od mjesec dana još donositi svoje zahtjeve u Općinu Donja Voća. Isti će biti zaprimljeni i dati izrađivaču plana na obradu i unos kao prijedloga. Potom ćemo službeno započeti sa javnim objavama i predstavljanjima prijedloga prostornog plana Općine Donja Voća kao strateškog dokumenta za razvoj i život naše Općine. Prvo predstavljanje prostornog plana Općine Donja Voća očekujemo sredinom 12 mjeseca ove godine. U planu je da se do sredine iduće 2016. godine prostorni plan u potpunosti završi te prihvati na Općinskom vijeću čime bismo napokon završili ovaj posao koji traje još od 2007 godine.

U nadi da ćete se odazvati u velikom broju i da ćemo zajednički konstruktivno proanalizirati dosada napravljeno srdačno Vas pozdravljam. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

 

Načelnik Općine, Krunoslav Jurgec

 

   

 

fb

Dokumenti za preuzimanje