Općina Donja Voća

www.voca.hr

Vrijeme u Voći

weather_icon

33

°c

GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE "BARILČEK"

U subotu 15. veljače 2014. godine održana je redovna godišnja skupština Udruge vinogradara i voćara „Barilček“ Voća. Na skupštini je predstavljen Plan rada i aktivnosti udruge u 2014. godini i Izvješće o radu za 2013. godinu.

Skupštinu je vodio predsjednik Udruge Josip Drvoderić, a prisustvovali su uz načelnika Općine Donja Voća Krunu Jurgeca i predstavnici ostalih voćanskih udruga: DVD Voća, KUD Voća, LD Trčka, Udruga umirovljenika, Udruga privatnih šumovlasnika „Breza“ i Udruga „Stara brv“.

Posebni gosti bili su:željko Lukinić, dipl.ing.kem. i Davor Hižak, dipl.ing.preh.teh., stručnjaci iz tvrtke WinACon vinarstvo i konzaltning j.d.o.o. iz Varaždina koji su u sklopu Vinske akademije i Temeljne edukacije ocjenjivača vina na nivou Varaždinske županije uručili članovima voćanske Udruge Uvjerenja za ocjenjivače vina. Uvjerenja su primili: Josip Jakopec, Josip Lazar i Josip Jakopec ml.

Udruga „Barilček“ organizira 4. Izložbu „VINA VOĆANSKIH GORIC“.

Zaprimanje uzoraka je nažupnom dvoru:

Subota, 22. veljače 2014. (od 15.00 - 18.00 sati),

Nedjelja, 23. veljače 2014. (od 11.30 - 14.00 sati).

Cijena kotizacije za ocjenjivanje i izložbu je za članove udruge 50,00 kn po uzorku, a za sve ostale 70,00 kn po uzorku.

Udruga vinogradara i voćara „Barilček“ Voća

fb