T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Božićna čestitka

načelnik za stolom s "hižicom" na stolu

Čestit i blagoslovljen Božić želi Vam vaš načelnik s obitelji

Dragi prijatelji,

vrijeme je iščekivanja, dolaska našega spasitelja Isusa Krista kojeg ove godine slavimo u situaciji na koju nismo navikli, niti smo istu željeli i tražili, za istu nismo krivi. Da li je to tako, da li je to baš problem ili se radi o poruci da malo usporimo i okrenemo se oko sebe. Da vidimo što nas veseli i koje su prave životne vrijednosti. Sada vidimo da nam materijalno ne znači ništa i da bez njega možemo kada moramo.  No, da li možemo bez obitelji i bez svojih najmilijih? 
Želim da rođenje našega spasitelja proslavite u društvu svojih najdražih, želim da budete s onima koji su Vam važni i bitni, sve ostalo je prolazno i nebitno. Želim da oprostite svima onima koji su Vas povrijedili, tada ćete osloboditi svoje srce nepotrebnog i uživati ćete u radostima ovozemaljskog života. 
Iskreno se veselim onome što slijedi i što je pred nama, rođenje novih prilika i ideja najbolje može oslikati upravo novorođeni Isus koji je od jaslica i slamice došao u slavu i milost Božju. Pratimo svoje snove, pratimo Božji put i budimo prije svega ljudi. 
Želim da milost i mir budu uvijek sa svima Vama, idemo dalje raditi za bolje svojih obitelji, svoje Općine i svoje domovine. Budite zdravi i veseli, čuvajte sebe i svoje! 
Daj nam Bog zdravlje k tomu veselje, na tom mladom ljetu svega obilja. Na tom mladom ljetu veselimo se, mladoga Kralja mi molimo. 

Čestit i blagoslovljen Božić želi Vam vaš načelnik s obitelji