T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Donacija 180.000 kn za Opću bolnicu u Varaždinu

Donacija 180.000 kn za Opću bolnicu u Varaždinu

Članice konzorcija Donja Voća za širokopojasni Internet uplatile su sredstva za nabavku medicinske opreme za Opću bolnicu Varaždin

Predstavnici općina i grada koje sudjeluju na projektu „Razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa na području konzorcija Donja Voća“ kroz zajedničku su inicijativu uplatili pomoć u iznosu od 180.000 kuna Općoj bolnici u Varaždinu. Naime, proteklih su dana mediji pisali o pomanjkanju opreme u varaždinskoj bolnici, posebno one za liječenje pacijenata oboljelih od koronavirusa. Gradonačelnik Ludbrega i načelnici općina Donja Voća, Cestica, Vinica, Petrijanec, Maruševec, Klenovnik i Bednja udružili su snage i sakupili financijsku pomoć varaždinskoj bolnici za kupnju nedostajuće medicinske opreme.


Želja im je pomoći Općoj bolnici Varaždin i medicinskim djelatnicima čije zdravstvene usluge koriste i građani s njihovog područja. Nadaju se da će prikupljena financijska sredstva pomoći u prevenciji daljnjeg širenja koronavirusa te unaprijediti liječenje oboljelih. Predstavnici konzorcija ujedno su i zahvalili svom medicinskom i pomoćnom osoblju na značajnim naporima koje ulažu, jer njihov trud i nastojanje očuvanja zdravlja svih naših građana zaslužuje svako poštovanje, poručuju iz konzorcija.