T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Izobrazba o sigurnom rukovanju i primjeni pesticida

Općina Donja Voća u suradnji s Učilištem DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih, održat će izobrazbu o održivoj upotrebi pesticida iz Modula za profesionalne korisnike - dopunska izobrazba. Ovim putem pozivamo sve mještane Općine Donja Voća kao i susjednih općina koji nisu pohađali dopunsku izobrazbu da to mogu sada učiniti. Izobrazba će se održati u nedjelju, 06.11.2022. od 10:00 sati u Općini Donja Voća, DVD Donja Voća, Donja Voća 18 A.

Isto tako pozivamo na prezentaciju ostalih osposobljavanja koje Učilište DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih provodi kao što su: osposobljavanje za rukovatelja motornom lančanom pilom, rukovatelja trimerom, rukovatelja poljoprivrednim traktorom s radnim priključcima, rukovatelj kombajnom, rukovatelj viličarom, rukovatelj bagerom, voditelj obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, osposobljavanje za lovca, osposobljavanje za lovočuvara.
Za sve dodatne informacije i moguće upite slobodno dođite 06.11.2022. godine u 10:00 sati u Donju Voću, DVD Donja Voća, Donja Voća 18 A, gdje ćete biti detaljnije upoznati sa ostalim programima za koje ste zainteresirani.