T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Načelnik Jurgec sastao se s ministricom Tramešak

Načelnik Jurgec sastao se s ministricom Tramešak

Radni sastanak u vezi ugovora o sufinanciranju vrijednog 10 milijuna kuna! 

Danas je načelnik Jurgec održao radni sastanak s ministricom Tramešak u vezi ugovora o sufinanciranju vrijednog 10 milijuna kuna! 

Načelnik Jurgec je u ime Općine Donja Voća prošle godine potpisao ugovor s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU te Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje. Radi se o ugovoru o sufinanciranju projekta Razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa na području konzorcija Donja Voća koji Ministarstvo sufinancira s 69,63%, odnosno 64.570.269,81 kn, od ukupne vrijednosti koja iznosi 92.728.422,20 kn. 
Sukladno natječaju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU koji je bio objavljen prošle godine i na koji je Općina Donja Voća prijavila isti  u vrijednosti 10.000.000,00 kn danas je ministrica Tramešak razgovarala sa načelnikom Jurgecom te iz prve ruke dobila informacije o statusu projekta te onome što je pred nama. Glavna tema sastanka bio je novi ugovor o sufinanciranju vrijedan 10.000.000,00 kn, kojim bi Općina Donja Voća u ime konzorcija udio vlastitog sufinanciranja svela na iznos manji od 10 % ukupne investicije. 

„Ja se zahvaljujem ministrici Tramešak na svemu što čini za ruralne krajeve, posebno našu Općinu Donja Voća. Preporučamo se za nove i buduće zajedničke projekte te se veselim istima. Moram priznati da Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU kontinuirano i izdašno prati naše projekte te im se ovom prilikom na tome zahvaljujem“ izjavio je načelnik Krunoslav Jurgec.
 

Zahtjev za dodjelu sredstava

Financijski plan povlačenja sredstava