T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Najavljujemo edukativno-kreativnu radionicu za djecu

Najavljujemo edukativno-kreativnu radionicu za djecu

Prijave u tijeku

Temativ krea, udruga za promicanje kvalitetnog življenja 8.5. s početkom u 11 sati ispred Stare škole će provoditi edukativno-kreativnu radionicu za djecu u sklopu projekta „KREAta u Voći“.

Projekt „KREAta u Voći“ ima za cilj podići kvalitetu življenja djeci i njihovim roditeljima, odgajateljima, učiteljima i cijeloj lokalnoj zajednici kroz provedbu edukativno kreativnog druženja s temom prepoznatljivog tradicionalnog dekorativnog odjevnog predmeta kravate. 
Kravata je prepoznatljiva u svijetu, a ujedno kroz radionicu primjenjuju i starohrvatsko pismo uglatu glagoljicu. 
Kravata će biti izrađena novim tehnikama i dekorirana perlicama i drugim modernim materijalima, te će se na taj način povezati povijest s modernim vremenom uz puno edukativnog materijala. Kravatu će biti moguće izraditi i u muškoj i ženskoj varijanti tako da će biti zanimljivo i djevojčicama i dječacima, a i odraslima, jer su voditelji radionice pripremili predložak / šablonu za više veličina.

Kroz projekt „KREAta u Voći“ želimo promicati kulturnu baštinu naše zemlje, promicati kulturu i umjetnost, motivirati djecu za nova znanja i vještine, te obogati zajednicu novom uslugom.

Prijave na radionicu se primaju u Općini Donja Voća na mail opcina@voca.hr ili na telefon 766-711.