T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

OBAVIJEST MJEŠTANIMA DONJE VOĆE

OBAVIJEST MJEŠTANIMA DONJE VOĆE

Obavještavaju se mještani Donje Voće da prijave nastale štete od poplava na privatnim objektima, okućnicama, nasadima te sve druge štete na privatnoj imovini.

 

Štetu je moguće prijaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Donja Voća do ponedjeljka, 22.05.2023. do 13 sati na telefon 042/766-711, e-mailom na maja.pintaric@voca.hr ili osobnim dolaskom.

Za prijavu je potrebno pripremiti:

  1. Ime i prezime, adresu i kontakt broj
  2. Opis štete na imovini, s adresom, katastarskom česticom, registracijom…
  3. Vlastita procjena štete u eurima (nema utjecaja na kasniju konačnu procjenu štete, a koja će se utvrditi nakon izlaska stručnog povjerenstva, nije potrebno angažirati nikakvu službenu osobu kada prijavljujete ovu štetu)

Ukoliko dođe do donošenja Odluke o proglašenju prirodne nepogode, tada počinju i formalni rokovi za prijavu štete u strogo formalnom postupku, gdje će se javnim pozivom na službenim internetskim stranicama Općine pozvati oštećene za prijavu štete u propisanom roku na propisanom obrascu. Neprijavljivanje štete po ovom pozivu ne isključuje podnošenje prijave u formalnom postupku po proglašenju prirodne nepogode, međutim od važnosti je za ispunjenje uvjeta za donošenje Odluke o proglašenju prirodne nepogode.