T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Obavijest o početku prikupljanja prijava štete od tuče

Obavijest o početku prikupljanja prijava štete od tuče

Obavještavaju se mještani Općine Donja Voća da je Župan Varaždinske županije dana 31. svibnja 2022. godine donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode od tuče za područje Općine Donja Voća

Obavijest o početku prikupljanja prijava štete od tuče

 

Obavještavaju se mještani Općine Donja Voća da je Župan Varaždinske županije dana 31. svibnja 2022. godine donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode od tuče za područje Općine Donja Voća i ostalih nepogodom pogođenih mjesta, a  koja je nanijela velike materijalne štete na poljoprivredi u trajnim nasadima, vinogradima te na pojedinim povrtlarskim i ratarskim kulturama 25. svibnja 2022. godine.

Ovim putem obavještavamo mještane koji su pretrpjeli štetu od tuče, da štetu mogu prijaviti na propisanom Obrascu PN koji je dostupan na web stranici Općine, www.voca.hr ili ga možete podići u prostorijama Općine te Obrazac mora biti u cijelosti popunjen.

Uz Obrazac PN obavezno se prilaže:

  • preslika osobne iskaznice,
  • preslika zahtjeva upisnika OPG-a za 2022.godinu, 
  • preslika kartice žiro računa prijavitelja.

Prijave se primaju do 9. lipnja 2022. godine putem mail-a opcina@voca.hr ili osobno tijekom radnog vremena Općine na adresi Donja Voća 26 c.

Za sva dodatna pitanja i informacije molimo kontaktirati na broj telefona 042/766-711 ili putem mail-a: opcina@voca.hr

 NAPOMENA:

U obrazac PN obavezno je za imovinu na kojoj je nastala šteta upisati sve brojeve katastarskih čestica po katastarskim općinama, zasijanu kulturu na svakoj od čestica i zasijanu površinu iskazanu u metrima kvadratnim, odnosno hektarima.
Podaci za dugogodišnje nasade (voćke) trebaju se iskazati u broju stabala ili trsova, a ne u hektarima
.

Dokument za preuzimanje:

  • Obrazac PN