T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Održana Otvorena zabavna škola nogometa

Održana Otvorena zabavna škola nogometa

Aktivnosti prigodom obilježavanja Dana škole

Dana 17. lipnja 2021.godine, prigodom obilježavanja Dana škole, na nogometnom igralištu u Donjoj Voći policijski službenici Policijske postaje Ivanec u suradnji sa Osnovnom školom Andrije Kačića Miošića iz Donje Voće i Nogometnim klubom Vindija iz Donje Voće održali su preventivni projekt pod nazivom „Otvorena zabavna škola nogometa“.
Ciljevi ovoga projekta  bili su organizacija sportskih aktivnosti za djecu u dobi od 6 do 12 godina, razvijanje prijateljskih odnosa među djecom, razvijanje tolerancije, podučavanje nenasilju, uvažavanju različitosti, promoviranje volonterstva, te usvajanja navika važnih za normalan rast i razvoj djece.
Za učenike su održane edukativne radionice na kojima su policijski službenici educirali učenike o opasnostima u prometu, nenasilju i toleranciji kao i o štetnostima pojedinih oblika ovisnosti.
Učenicima je prezentirana profesija policajac, te su  mogli razgledati i isprobavati opremu i vozila koju policijski službenici koriste u radu.
Ravnateljica škole, gđa. Rahela Blažević, organizirala je i okrijepu koju su za sve prisutne pripremile školske kuharice.