T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Općina pomaže vinogradarima

Općina pomaže vinogradarima

Sufinanciranje kotizacije za sudjelovanje u ocjenjivanju vina

Obzirom na ozbiljne restrikcije koje je prouzročila COVID 19 pandemija, ali i u svjetlu ozbiljnih potpora koje Općina Donja Voća kontinuirano godinama a posebno zadnjih godinu dana u vrijeme spomenute pandemije provodi, temeljem odluke općinskog načelnika Općina Donja Voća će sufinancirati kotizacije voćanskim vinogradarima na ocjenjivanju vina berbe 2020.godine koje će od 22.-27.veljače 2021.godine provoditi Horvat Univerzal d.o.o., Optujska 167, Varaždin.

Obzirom da se ove godine neće održavati poznata ocjenjivanja vina koja su bila predmet interesa i naših proizvođača vina, ali i s obzirom da je ovo ocjenjivanja ujedno i analiziranje proizvedenih vina, odlučili smo se vlastitim sredstvima pomoći i ovom prilikom svojim žiteljima.  

Općina Donja Voća će za voćanske vinogradare osigurati ukupno do 5.000,00 kn za sufinanciranje prijave na ocjenjivanje vina iz berbe 2020 godine.

Sufinanciranje kotizacije koja iznosi 80 kn po uzorku provodit će se na sljedeći način:
-    vinogradari Općine Donja Voća koji su članovi Udruge vinogradara i voćara "Barilček"ostvaruju pravo na sufinanciranje kotizacije od 100%
-    ostali vinogradari Općine Općine Donja Voća ostvaruju pravo na sufinanciranje kotizacije od 50%.

Uvjet za sufinanciranje kotizacije je da osoba koja traži sufinanciranje kotizacije nema otvorenih dugovanja prema Općini Donja Voća.

PRIJAVE za sufinanciranje se primaju:

- u Općini osobno radnim danom od 7 do 15 sati

- na mail opcina@voca.hr.

Obzirom da je iznos koji Općina sufinancira limitiran, požurite jer prijave primamo dok se ne potroše predviđena sredstva.