T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Predstava i izlet u Zagreb - Učenici 6.a razreda

Predstava i izlet u Zagreb

Učenici 6.a razreda Banfić Petra, Bolčević Lucija, Bosilj Emma, Flis Alen, Kralj Anamarija, Premužić Emily, Šipek Ana i Šobak Lucija sudjelovali su u svibnju prošle godine na natječaju 'Upoznajmo zagrebačke zebre' koji je organizirao zagrebački zoološki vrt. Snimili smo kratki video koji nam je donio prvu nagradu – ulaznice i prijevoz u zoološki vrt u Maksimir, ručak i predstavu u kazalištu Trešnja.

U četvrtak, 10. ožujka posjetili smo kazalište Trešnja i gledali predstavu “Postolar i vrag”. Predstava je bila odlična, izuzetno zanimljiva i uživali smo u pjesmama i napetoj radnji predstave. Nakon predstave iskoristili smo sunčani dan u Zagrebu za istraživanje grada, šetnju Gornjim gradom, vožnju tramvajem i na kraju smo se počastili ručkom u McDonald'su :)

No, takav divan izlet ne bi bio moguć bez pomoći naše načelnice Sanje Kočet koja nam je omogućila prijevoz u Zagreb stoga joj se ovim putem zahvaljujemo.

Načelnica nas je pozvala i na druženje kako bismo joj prenijeli naše dojmove s izleta. U petak, 18. ožujka smo je posjetili u prostorijama općine gdje nas je lijepo primila i ugostila te smo uživali u razgovoru i druženju. Kao mali znak zahvalnosti, poklonili smo joj sliku s našeg izleta u Zagreb, a načelnica je učenicima za njihov trud i uspješne rezultate također podijelila poklone.

                                                                                                            Učiteljice Sandra i Mateja