T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Škola i okoliš osvanuli u adventskom ruhu

adventski vijenac  na stolu

Intenzivne predblagdanske aktivnosti u voćanskoj osnovnoj školi

Kao i svake godine, krajem prošlog tjedna počele su intenzivne aktivnosti na uređenju školskih prostora kako bi one izgledale blagdanski svečano u predbožićno vrijeme.
U ukrašavanje i izradbu ukrasa najviše truda ulaže Učenička zadruga" Hižica" i voditeljice sekcija - učiteljice Vlatka Majcen, Zdenka Godinić i Biljana Jurić. Uključuju se i ostale učiteljice koje brinu o uređenju svojih učionica te školski majstor kojem je u zaduženju briga o uređenju okoliša. Njegove kreacije još su u nastajanju, dok je unutrašnjost škole već osvanula u blagdanskom ruhu prije prve adventske nedjelje.
Novi suvenir s našom hižicom poslan je na natječaj "Čarolija Božića" u Novi Marof. Osim novog suvenira, izrađeno je puno zanimljivih i ekološki prihvatljivih ukrasa koji krase hodnike i zajedničke prostore, rađenih vrijednim rukama učenika i učiteljica.
Tako je škola estetski krasno osvježenje u ova maglovita jutra.
Učenici se pripremaju i duhovno tijekom nastave Vjeronauka i drugih predmeta te kroz humanitarne akcije za bližnje kako bi se i svojim aktivnostima pokazali kao bliski malom Božiću koji će se roditi 25.12..