T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Udruga Mentor

slika prikazuje ljude slikane iz ptičje perspektive

Udruga za socijalne aktivnosti i potporu pri zapošljavanju-Mentor je osnovana s ciljem udruživanja radi pružanja podrške i obuke nezaposlenim osobama u Varaždinskoj županiji, prvenstveno u Donjoj Voći, Vidovcu i Petrijancu, te organiziranje treninga koji će stvoriti kompetencije za traženje posla, promicati i podržati samozapošljavanje, promicati volonterstvo i mobilnost.
Ženama uključenim u projektne aktivnosti udruge omogućava se stjecanje novih znanja i sposobnosti, socijalna uključenost, društvena povezanost, financijska neovisnost te povećana razina motiviranosti za daljnji osobni rad i učenje. One se kroz svoj rad brinu o starijim stanovnicima koji imaju niska primanja, nalaze se u stanju socijalne isključenosti i siromaštva i prijeti im institucionalizacija, teritorijalno su izolirani, žive u teže dostupnim mjestima.

 

JAVNI POZIV
za prijem u radni odnos na određeno vrijeme


u Udrugu za socijalne aktivnosti i potporu pri zapošljavanju – Mentor, za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta „Život kakav želim, zaželim Donju Voću“ – RADNICA ZA POMOĆ U KUĆI (broj traženih radnica - 10 osoba)

Više na poveznici:

OGLAS ZA POSAO - RADNICA ZA POMOĆ U KUĆI

 

Kako doći?

Udruga provodi projektne aktivnosti usmjerene na zapošljavanje teže zapošljivih skupina te pomoć potrebitima