T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Vatrogaskinje i vatrogasci, čestitamo Vam Vaš dan!

Vatrogaskinje i vatrogasci, čestitamo Vam Vaš dan!

Danas slavimo dan svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca i Dan vatrogasaca u Republici Hrvatskoj

Poštovane vatrogaskinje i vatrogasci, čestitamo vam vaš dan!

Danas slavimo dan svetog Florijana, kršćanskog sveca i mučenika te zaštitnika vatrogasaca i Dan vatrogasaca u Republici Hrvatskoj. Tom prilikom Općina Donja Voća upućuje čestitke voćanskim vatrogaskinjama i vatrogascima i njihovim obiteljima sa željom da ih u njihovim aktivnostima prati i čuva Sveti Florijan, nebeski zaštitnik vatrogasaca.

„Malo je ljudi danas spremno žrtvovati svoje vrijeme da bi pružilo nešto zajednici u kojoj žive. Naše vatrogaskinje i vatrogasci to rade svakodnevno i dobrovoljno, riskirajući pri tome svoj život i svoje zdravlje kako bi pomogli drugima. Sretni smo što imamo ovakve hrabre, predane i sposobne vatrogaskinje i vatrogasce, odane ovom plemenitom pozivu. Hvala Vam na svemu što činite za našu prekrasnu Voću, za naše mještane! Vatrogaskinje i vatrogasci DVD-a Donja Voća, sretan Vam dan Vašeg nebeskog zaštitnika!“ čestitka je koju je uputio načelnik Jurgec članovima DVD-a Donja Voća.

Koliko Općina brine o svojim vatrogaskinjama i vatrogascima te o svojem DVD-u  najbolje govori podatak da je Općina nabavila 3 nova vozila u zadnjih 12 godina. Posebno smo ponosni na događaj od prije nekoliko dana, 30. travnja, kada smo imali prilike dočekati prvo novo navalno vatrogasno vozilo u povijesti našeg DVD-a. Stoga jedva čekamo današnji dan da svi žitelji naše Općine mogu vidjeti ovo novo i moderno vozilo koje je Općina temeljem prijedloga načelnika te odluke Vijeća kupila svojim vatrogascima da još bolje i sigurnije čuvaju naše domove!


Što više dobrih vježbi i lijepih trenutaka a čim manje intervencija!