T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Završna priredba predškolaraca i svečano obilježavanje Dana škole

Završna priredba predškolaraca i svečano obilježavanje Dana škole

U utorak, 31.05.2022., u prostorijama Osnovne škole Donja Voća, održana je završna priredba za polaznike predškole. Pjesmom i plesom, ponosno su pokazali što su sve naučili te su im na kraju programa podijeljeni prigodni pokloni i diplome o završenom obrazovnom programu predškole.

Našim malim „maturantima“ želimo sreću i da im daljnje odrastanje i obrazovanje prođe u radosti i veselju.

A poslijepodne, svečanost se preselila u dvorište osnovne škole u Donjoj Voći, gdje su učenici i djelatnici prigodno obilježili Dan Osnovne škole Andrije Kačića Miošića i Područne škole Antuna Gustava Matoša.

Bogat i dinamičan program učenika,  zaokupio je pažnju prisutnih učitelja, bivših učenika, roditelja, djedova i baka. Osim što su bili vrijedni i marljivi u školskim klupama, postizali su izvrsne rezultate na županijskim natjecanjima te su im ovom prigodom uručene nagrade, zahvalnice i pohvalnice. Učenici su nagrađeni knjigama i pohvalnicama AZOO-a koje im je uručila ravnateljica gđa. Ksenija Čretni. Tom prilikom pohvalila je nagrađene učenike i njihove mentori i zaželjela im da i dalje budu tako uspješni i kreativni u svojem radu.

Svečanom obilježavanju nazočila je i načelnica Općine Donja Voća, Sanja Kočet, koja je izjavila:

„Prenositi znanje, učiti nekoga, je svakako jedan od najodgovornijih poslova bez obzira je li to znanje prenosite u osnovnoj školi, srednjoj ili na fakultetu. Ipak, po mom skromnom mišljenju, najodgovornije i najzahtjevnije je svakako to raditi u osnovnoj školi, jer kroz tih prvih petnaestak godina se stvaraju temelji budućih odraslih osoba koje će sutra doći na naša mjesta, na naše pozicije koje danas obnašamo. Vjerujem da će u tome biti bolji od nas, jer upravo svemu tome svjedočimo nagradama i priznanjima koje ostvaraju na različitim natjecanjima i smotrama. Upravo je izvrsnost ono što trebamo podržavati, jer samo izvrsnost vas vodi k onome što najviše priželjkujete, a to je bolji život. S vjerom da će to tako i biti, svima vam čestitam Dan škole te vam želim puno sreće i uspjeha u novim izazovima koji su pred vama.“