T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

„Zelena čistka 2022.“

„Zelena čistka 2022.“

Ovom prilikom pozivamo sve članove udruga, ljubitelje prirode i mještane da nam se pridruže u navedeno vrijeme te sinergijom podignemo svijest o utjecaju čovjeka na okoliš

„Zelena čistka 2022.“

 

Svjesni važnosti brige o okolišu te počevši od sebe i svog okruženja, Savjet mladih Općine Donja Voća zajedno s udrugama organizira „Zelenu čistku“ u subotu 23. travnja 2022.

Ovom prilikom pozivamo sve članove udruga, ljubitelje prirode i mještane da nam se pridruže u navedeno vrijeme te sinergijom podignemo svijest o utjecaju čovjeka na okoliš, ali i svojim primjerom pokažemo kako se čuva zavičaj. Osobito je važno zaštiti okoliš i očuvati prirodne resurse, jer svakim danom svjedočimo njezinoj nepredvidivosti i snazi te nas podsjeća koliko smo krhki bez prirodne ravnoteže, a čovjek je jedino živo biće koje onečišćuje okoliš u kojem živi.

Ova akcija organizira se pod pokroviteljstvom Općine Donja Voća koja je osigurala higijenske rukavice, vreće za smeće i odvoz sakupljenog otpada, a za svakog sudionika je osiguran i obrok na kraju akcije.

U slučaju lošeg vremena, akcija se odgađa za sljedeću subotu, 30.04.2022.

Stoga, vidimo se u subotu 23. travnja kod DVD-a u 8 sati i dajmo svoj doprinos čišćoj Voći!